IT KIDS

Официално откриване на IT KIDS в Стара Загора

Добре дошли в света на програмирането!

Призоваваме всички родители и млади технологични ентусиасти в Стара Загора!

С радост ви съобщаваме за предстоящото тържествено откриване на
Детската академия по програмиране и дигитална грамотност IT KIDS в Стара Загора!

9 декември, в 13:00

По време на тържеството за откриването ще има томбола с награди!

Готови ли сте да разгърнете потенциала на детето си във вълнуващия свят на технологиите? Вече има къде!

Нашата академия IT KIDS е тук, за да осигури динамична и иновативна учебна среда, в която вашите малчугани могат да се развиват и усъвършенстват.

Защо да изберете нашата академия?

Ето само няколко причини:

1️⃣ Персонализирано обучение

Ние разбираме, че всяко дете е уникално, с различни стилове на учене и интереси. Ето защо, нашите опитни инструктори адаптират учебната програма към индивидуалните нужди на всеки ученик, осигурявайки наистина персонализирано обучение.

2️⃣ Най-съвременни технологии

В нашия бързо развиващ се цифров пейзаж е изключително важно децата да бъдат в крак с най-новите технологични постижения. Ние предлагаме най-съвременни съоръжения и оборудване, като даваме на детето ви възможност да се запознае практически със стандартни за индустрията инструменти и софтуер.

3️⃣ Забавни и ангажиращи уроци

Ученето трябва да е вълнуващо, а не досадно! Нашата академия прилага практически подход към обучението с интерактивни уроци, предизвикателства за кодиране, екипни проекти и състезания по кодиране, като гарантира, че пътуването на детето ви в програмирането е едновременно образователно и приятно.

4️⃣ Умения, готови за бъдещето

Светът става все по-цифров, а кодирането и цифровата грамотност са задължителни умения за бъдещето. Записвайки детето си в нашата академия, вие го снабдявате с инструментите и знанията, които са му необходими, за да просперира в цифровата ера, като му отваряте свят на възможности в програмирането, роботиката, разработването на игри и много други.

👪 Независимо дали детето ви мечтае да създаде свои собствени видеоигри, да конструира роботи или да разработва уебсайтове, Детската академия по програмиране и дигитална грамотност IT KIDS е идеалният старт за неговите мечти. 🚀

Не пропускайте невероятната възможност детето ви да се впусне в приключението на кодирането!

Пригответе се да отключите силата на кода с нас!